Bas Tuinman - GOA Publiek

Bas Tuinman

Carrièrecoach & Coördinator bbl-trajecten

Na het afronden van mijn master was het hoog tijd voor een nieuwe uitdaging. Ik wilde een job waarbij ik écht iets kon betekenen voor de maatschappij én waarbij ik veel interactie heb met mensen.

Ik ben Bas en raad eens waar ik beland ben? Precies, bij GOA Publiek!

Als carrièrecoach neem ik bbl-ers mee op sleeptouw en zie ik hen persoonlijk en professioneel groeien. En wie houdt er nou niet van een goede workshop? Ik ben er om groepen te vermaken met mijn wijsheid en om een breed netwerk op te bouwen en te onderhouden.

Ik geloof in het creëren van een omgeving waar iedereen zichzelf kan zijn en zijn of haar talenten volledig kan ontplooien. En dat betekent: geen stress, alleen maar succes! In mijn vrije tijd ben ik een echte avonturier. Reizen is mijn middle name en ik ben altijd in voor het ontdekken van nieuwe plekjes. Of het nu om de hoek is in de Drentse bossen of aan de andere kant van de wereld, ik word enthousiast van nieuwe culturen ervaren en kamperen in de natuur.

En laten we niet vergeten: ik ben een ware ‘foodie’! Ik ben niet weg te slaan uit de keuken en ik ben altijd op zoek naar dat perfecte gerecht. Of ik duik gewoon gezellig een restaurant in voor een culinair avontuur. Met een goed glas wijn en wat fijn gezelschap erbij natuurlijk!